2011: Diploma Analyst-Programmeur EN Webprogrammeur

Na in 2004 af te studeren als Informatica Beheer, ging ik regentaat wetenschappen – Wiskunde, Fysica, Informatica studeren. Ik volbracht het 1ste en 2de jaar. Omdat ik op het gebied van informatica kennis er bovenuit stak en omdat ik niet altijd akkoord ging met de doceertechnieken op de stageplaatsen, nam ik het besluit om mijn derde en laatste jaar niet meer aan te vatten.
Zo startte ik in 2006 aan 3 jarige opleiding analyst-programmeur.

En deed ik het extra jaar webprogrammeur.

Ik maakte kennis met talen als SQL, VB.NET, C#, HTML, CSS, ASP.NET en PHP
HTML, CSS, SQL en PHP genoten duidelijk mijn voorkeur.
In 2010 deed ik nog eens bedrijfsbeheer bij als laatste onderdeel in deze opleiding.
Sindsdien ben ik de trotse bezitter van de diploma’s ANALYST-PROGRAMMEUR en WEBPROGRAMMEUR.

Geplaatst in Studies en Ervaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*