Web development

Jouw website dynamisch maken met WordPress, PHP of Drupal?
Hier zit u goed!

WordPress is de goedkoopste manier en eveneens de snelste manier. Nadeel is dat je hierbij minder vrij bent over wat exact je waar plaatst.
Wist u trouwens dat deze website eveneens in WordPress werd gebouwd?
Dankzij onze ervaring zijn we in staat om ook met WordPress jouw website er professioneel te laten uitzien.
Indien u een mooie professionele website wenst en zijn je eisen over positionering niet al te steng, dan raden we je ten zeerste aan om je website in WordPress te laten bouwen.

 

 

PHP geeft je heel veel vrijheid. Dat maakt dat je wensen heel precies nagekomen kunnen worden. Maar dat maakt ook dat de prijs vaak hoger ligt dan een WordPress of Drupal website.  PHP wordt aangeraden voor heel specifieke websites, waarbij er op maat geprogrammeerd dient te worden. Bijvoorbeeld: PHP website grafiek conditie leden
Andere voorbeelden zijn websites die werken met berekeningen. Bijvoorbeeld een website om je lening te berekenen, of een website waarbij je kan pronostikeren op voetbalwedstrijden, basketbalwedstrijden of andere.

 

Drupal is ideaal voor bijvoorbeeld webshops. En op gebied van kostprijs valt een Drupal website te situeren tussen een WordPress en PHP website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*